www.eierc.com

  Naslovna     O nama     Lokacije     Kontakt     Novosti     Mapa sajta  

 

 

Inženjering  >>  Konsalting

 

Konsalting

 

 

Mi Vama pružamo našu ekspertizu, Vi nama svoje poverenje

 

Konsalting

 

Ukoliko ste, makar i površno, pregledali sadržaje ostalih celina naše prezentacije, verovatno ste uočili suštinu naše poslovne koncepcije - pružanje REŠENJA! Ako bismo potražili najbolju ilustraciju navedenog, verovatno ne bismo našli bolji primer od softvera. Samom svojom suštinom - da "živi" jedino u interakciji sa ostalim elementima sistema - softver nas navodi na nešto više od pukog listanja proizvoda. Zahteva da o njemu uvek razmišljamo kao o delu celine (sadašnje, a pogotovo buduće), ne kao o jednokratno aktuelnom, izolovanom elementu.

 

Naravno, u ogromnom izboru pojedinačnih proizvoda na tržištu postoji gotovo beskonačno puno specifičnih detalja: tehničkih karakteristika, cena, načina licenciranja... Zato je izuzetno važno isplanirati ceo ciklus: nabavku, instalaciju, održavanje, eventualno obuku. Teško je očekivati da će većina kupaca biti upućena u sve te detalje i zato je izuzetno važna usluga konsaltinga koju pružamo.

 

Na kraju krajeva, sve se svodi na najvažniji cilj - zadovoljstvo krajnjeg korisnika. Dobro projektovano, izvedeno i održavano rešenje je "nevidljivo" - korisnik je samo svestan posledice: njegovo poslovanje se odvija maksimalno efikasno. Kontinuitet dobrih rezultata je rezultat optimizacije i prilagođavanja svakom konkretnom okruženju.

 

linija

 

PRINCIP IZBORA

 

Većina rešenja, ma koliko slična u svom osnovnom zahtevu, imaju u sebi neku notu specifičnosti - dovoljno uočljivu da joj se posveti pažnja. Naša primarna poslovna orijentacija su korporativni korisnici, što u dobrom delu određuje vrste softverskih proizvoda i njihove proizvođače koji su "u igri". Specifičnost pojedinih zahteva kupaca ne predstavlja prepreku - naprotiv, to je dodatni način da iskažemo svoju sposobnost u odnosu na druge.

 

Hardversko-softverska baza (platforma) je sledeći važan faktor izbora. Posledica brzog razvoja u oblasti informacionih tehnologija je heterogenost radnih okruženja u firmama. Manja preduzeća se verovatno oslanjaju na samo jedan koncept (Windows, Linux, ...) jer je to optimalno rešenje za vrstu i obim posla kojim se bave. Međutim, u većim celinama sve je češći slučaj paralelnog rada i međusobnog prožimanja različitih elemenata hardvera (računarske i komunikacione opreme) i sofverske nadgradnje (operativni sistemi i aplikacije). Windows - da, Linux - naravno, Novell - zašto da ne? ... sve to radi lepo zasebno, možda još i bolje zajedno.

 

Karakteristika firmi je da planiraju svoj razvoj. U poslovanju odgovorne firme, kada je u pitanju IT sektor, bitne su 3 stvari:

 

  • pouzdanost

  • pouzdanost

  • pouzdanost

 

Zato je izuzetno važno isplanirati sadržaj, način i termine realizacije rešenja - uključujući i softver kao jedan od suštinskih činilaca. Pogrešiti u nekoj fazi realizacije nije prijatno - pogrešiti principijelno u konceptu je uvod u beskonačno mučenje. Iskoristite priliku i pitajte nas !

 

 

 

 

 

Direktor: +381 (0)18 550 921

 

Inženjering : +381 (0)18 550 929

Podrška korisnicima (servis): +381 (0)18 550 929

Fiskalni program (prodaja): +381 (0)18 550 752

 

Prodajno-servisni centar: +381 (0)18 4521 185

Tehnička podrška: +381 (0)18 4244 184

 

 

 

Tehnicom Informatika,  Bulevar Sv. cara Konstantina 80-84,  18000 Niš,  tel: +381 (0)18 550 921,  office@eierc.com

Design by Sektor softvera

početak strane 

 

informatika, nis, srbija, ei, elektronska, tehnicom, computers, fiskalne, kase, favorit, favourite, partner, colibri, kolibri, mobika, logic, cash, compact, gprs, pos, vage, bar, kod, barcode, mikrofilm, skeniranje, softver, software, programi, racunari

TEHNICOM INFORMATIKA proizvodi fiskalne kase po licenci Olivetti i STN. Fiskalni štampači, GPRS, POS terminali, čitači bar koda, elektronske trgovačke vage. Računarska, komunikaciona i mikrografska oprema. Mikrofilm, skeniranje, softver, informacioni sistemi, obuka, ECDL