www.eierc.com

  Naslovna     O nama     Lokacije     Kontakt     Novosti     Mapa sajta  

 

 

E-arhiviranje  >>  Detaljnije

 

"TEHNICOM INFORMATIKA" ima rešenje za Vas!

Model po Vašim zahtevima!

 

Pravi razlozi za e-arhiviranje:

 

 • ako imate mali radni prostor opterećen arhivom

 • ako često pretražujete arhivu

 • ako želite veću zaštitu od oštećenja i gubitka originala

 • ako Vam treba brži i efikasniji rad sa dokumentima

 • ako želite veću kontrolu nad tokom dokumenata kroz proces

 

 

Benefiti uvođenja e-arhive:

 

 • Veća produktivnost rada, jer se ovim sistemom obezbeđuje siguran pristup sadržaju dokumenta sa radnog mesta, kao i zbog povećane fokusiranosti zaposlenog na stvarni radni zadatak, usled eliminacije nepotrebnih poslova.

 • Ušteda prostora, tj. bolje iskorišćenje radnog prostora, tako što dokumentacija koja se radi dostupnosti odlaže u skupom poslovnom prostoru može da se izmesti u arhivski depo, jer uz ovakav način arhiviranja ona je dostupna za pregled i operativni rad sa bilo kog radnog mesta.

 • Uvođenje dokumentacionog sistema, ili samo arhiviranje na ovaj način, doprinosi podizanju efikasnosti i kvaliteta rada, integracijom informatičkih i dokumentacionih sistema. Ulaganje u stvaranje elektronske arhive se vrlo brzo vraća, kroz efikasniji i kvalitetniji rad sa dokumentacijom.

 • Postiže se visok nivo zaštite dokumenata, preko dodele prava pristupa pojedincima ili grupama korisnika.

 

 

Poruke menadžmentu koji donosi odluke

 

Suočavanje menadžmenta sa problemima kao što su nezadovoljavajuća efikasnost poslovanja, pritužbe klijenata na brzinu rada, nemogućnost pravovremenog uvida u poslovne tokove, nedovoljni i nepotpuni izveštaji na osnovu kojih treba doneti važne odluke, razlozi su za razmatranje odluke o uvođenju e-arhiviranja. S druge strane, nedovoljna informatička pismenost zaposlenih, nedovoljna informatička infrastruktura i otpor zaposlenih kada su novine u pitanju su razlozi za odustajanje od te ideje.

 

 • Uvođenje elektronske arhive treba shvatiti kao vremenski zahtevan proces unapređenja poslovanja, a ljude i sredstva koji se angažuju na uvođenju e-arhiviranja treba posmatrati kao investiciju koja će se u budućnosti višestruko isplatiti.

 • S obzirom da planiranje ima osnovu u ostvarenim rezultatima i nečemu što se dešavalo u prošlosti, potrebno je takve informacije sačuvati, analizirati i koristiti u budućnosti za potrebe pravilnog i uspešnog planiranja.

papiri

 

 

 

 

 

Direktor: +381 (0)18 550 921

 

Inženjering : +381 (0)18 550 929

Podrška korisnicima (servis): +381 (0)18 550 929

Fiskalni program (prodaja): +381 (0)18 550 752

 

Prodajno-servisni centar: +381 (0)18 4521 185

Tehnička podrška: +381 (0)18 4244 184

 

 

 

Tehnicom Informatika,  Bulevar Sv. cara Konstantina 80-84,  18000 Niš,  tel: +381 (0)18 550 921,  office@eierc.com

Design by Sektor softvera

početak strane 

 

informatika, nis, srbija, ei, elektronska, tehnicom, computers, fiskalne, kase, favorit, favourite, partner, colibri, kolibri, mobika, logic, cash, compact, gprs, pos, vage, bar, kod, barcode, mikrofilm, skeniranje, softver, software, programi, racunari

TEHNICOM INFORMATIKA proizvodi fiskalne kase po licenci Olivetti i STN. Fiskalni štampači, GPRS, POS terminali, čitači bar koda, elektronske trgovačke vage. Računarska, komunikaciona i mikrografska oprema. Mikrofilm, skeniranje, softver, informacioni sistemi, obuka, ECDL