www.eierc.com

  Naslovna     O nama     Lokacije     Kontakt     Novosti     Mapa sajta  

 

 

Softver  >>  Android aplikacije  >>  RPK Niš

 

Web sajt Regionalne privredne komore Niš

 

Za potrebe Regionalne privredne komore Niš izrađen je dinamički web sajt, u vidu Joomla CMS portala.

 

Radi se o sajtu sa složenom hijerarhijom i naprednim mogućnostima u smislu višekorisničkog pristupa, funkcionalnosti i proširivosti. Sajt je višejezični (srpski, engleski, francuski, nemački, bugarski), sa dinamičkim prikazom sadržaja na izabranom jeziku. Pored osnovnog sadržaja u vidu hijerarhijski organizovanih opisa i članaka, uz prikaz najnovijih vesti i specifičnih sadržaja (poput repozitorijuma dokumenata, pitanja/odgovora, enciklopedije pojmova), sajt ima mogućnost automatskog generisanja RSS feed-ova, prikaz kursne liste i berzanskih izveštaja. Tu je i direktorijum firmi - članica RPK Niš, čiji je deo podataka javno dostupan svim posetiocima sajta, a deo registrovanim korisnicima. Kalendar događaja, pored prikaza događaja, nudi posetiocima mogućnost prijave za željeni događaj, a pored članaka i događaja javno vidljivih za sve posetioce sajta, mogu da postoje i oni dostupni samo za interne korisnike. Izgled i funkcije zavise od toga da li se radi o "običnom" posetiocu, registrovanom korisniku, internom korisniku ili administratoru (sve ovo održavaju administratori sajta, sa različitim ovlašćenjima). Od ostalih funkcionalnosti, pomenimo mogućnost vođenja anketa (posetilac sajta glasa izborom jedne od ponuđenih opcija), napredne mail liste, mogućnost posetilaca da se prijave za primanje newsletter-a, itd. Sajt je dostupan iz svih modernih web browser-a, kao i mobilnih uređaja (prilagođava se veličini Vašeg ekrana).

 

Posetite sajt RPK Niš: www.rpknis.rs

 

linija

 

ikona

 

Android aplikacija

"Regionalna privredna komora Niš"

 

linija

 

android

 

Ovo je zvanična android aplikacija Regionalne privredne komore Niš. RPK Niš je nezavisna, interesna i stručno-poslovna asocijacija privrede i privrednika, koja preko granskih udruženja, ali i organa upravljanja - skupštine i upravnog odbora - dosledno zastupa interese svojih članica. Komora je neprofitna i nepolitička organizacija, čije su aktivnosti usmerene isključivo ka podršci privrede regiona. Trajni zadatak RPK Niš jeste stvaranje zdrave, profitabilne, savremene i tržišno orijentisane privrede regiona, kao i pružanje stručne pomoći svojim članovima radi poboljšanja i unapređivanja njihovog poslovanja i razvoja.

 

Instaliranjem naše aplikacije na najlakši način dolazite do aktuelnih poslovnih informacija, kao i pregleda najavljenih sastanaka i događaja.

 

Aplikaciju možete preuzeti sa Google Play-a.

 

 

 

 

 

Direktor: +381 (0)18 550 921

 

Inženjering : +381 (0)18 550 929

Podrška korisnicima (servis): +381 (0)18 550 929

Fiskalni program (prodaja): +381 (0)18 550 752

 

Prodajno-servisni centar: +381 (0)18 4521 185

Tehnička podrška: +381 (0)18 4244 184

 

 

 

Tehnicom Informatika,  Bulevar Sv. cara Konstantina 80-84,  18000 Niš,  tel: +381 (0)18 550 921,  office@eierc.com

Design by Sektor softvera

početak strane 

 

informatika, nis, srbija, ei, elektronska, tehnicom, computers, fiskalne, kase, favorit, favourite, partner, colibri, kolibri, mobika, logic, cash, compact, gprs, pos, vage, bar, kod, barcode, mikrofilm, skeniranje, softver, software, programi, racunari

TEHNICOM INFORMATIKA proizvodi fiskalne kase po licenci Olivetti i STN. Fiskalni štampači, GPRS, POS terminali, čitači bar koda, elektronske trgovačke vage. Računarska, komunikaciona i mikrografska oprema. Mikrofilm, skeniranje, softver, informacioni sistemi, obuka, ECDL